Sportprijzen: Activiteiten met vrienden? Zorg voor sportprijzen!

Sportprijzen zijn trofeeën die iedereen graag wil hebben. De meeste mensen hebben enkel een paar uit hun kindertijd. Gelukkig is hier nu de oplossing voor.

Toffe sportprijzen kun je namelijk gewoon simpelweg kopen. En zelfs bedrukken met een leuke en inspiratievolle tekst. Maar natuurlijk betekend het niets wanneer je de prijzen niet daadwerkelijk ook hebt gewonnen.

Organiseer daarom een sportdag met je vrienden! Je kunt zelf de sporten bepalen en veel plezier beleven met je vrienden. Je kunt bijvoorbeeld een hele middag basketballen. Ook kun je besluiten om zo veel mogelijk verschillende sporten uit te voeren, en vervolgens de sportprijzen te geven aan de hand van wie de meeste sporten heeft gewonnen.

Ook kun je natuurlijk besluiten om volledig of voor een deel andere activiteiten te organiseren in plaats van echte sporten. Zo kun je bijvoorbeeld voor de grap gaan zaklopen of een speurtocht houden. Vrijwel alles is mogelijk. En de sportprijzen kunnen uiteraard voor elke activiteit gegeven worden.

Het beste onder de sportprijzen!

Om de grote winnaar extra in het zonnetje te zetten kan je gebruik maken van de coole sportbeker. De sportbeker is de ultieme prijs onder de sportprijzen. Deze wordt in de sportwereld uitgekeerd aan het team of aan een individu dat bijvoorbeeld het wereldtoernooi wint.

Aap de professionele sportwereld na en geef de winnaar een toffe sportbeker. Laat deze sportbeker en de overige sportprijzen graveren om het nog leuker en persoonlijker te maken.

Vaak kun je zeer goedkoop sportprijzen kopen. Hierdoor is het mogelijk om voor elke activiteit of sport een medaille of zelfs een sportbeker te geven. Zet er een leuke of grappig tekst op die te maken heeft met de betreffende activiteit. Bijvoorbeeld voor de winnaar van het koekhappen, graveer: ´Beste Nederlandse Pacman´ op de sportbeker.

Hou er altijd rekening mee dat aan het einde van de dag iedereen één of meerdere prijzen heeft ontvangen. Hierdoor wordt het gegarandeerd voor iedereen een geslaagde dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *